VIDEO// Președintele Statelor Unite și ochelarii săi întunecați au ajuns la Majestatea Sa. Biden, ironizat de presa britanică

Președintele Statelor Unite și ochelarii săi întunecați au ajuns la Majestatea Sa, scrie ironic presa britanică. Joe Biden a ajuns în Marea Britanie ca parte a summitului G7. La paradă, care a fost găzduită de Elisabeta a II-a, Biden a apărut într-o pereche de ochelari nu tocmai potrivită. Protocolul Regal condamnă cu fermitate accesoriile similare în prezența Majestății Sale. Apoi, Biden, aparent, a subliniat greșeala și în următoarele cadre președintele este deja fără ochelari.

Chiar înainte de vizită, mass-media din ambele țări se îngrijora de respectarea protocolului. Biden este irlandez de naștere, dar catolic după religie și nu s-a închinat în fața reginei. Jurnaliștii americani scriu că mama sa l-a sfătuit în urmă cu 39 de ani, când senatorul Biden s-a întâlnit cu Elizabeth pentru prima dată.

Acum a devenit al 13-lea președinte al Statelor Unite, cu care regina a vorbit personal: toți aceștia sunt lideri americani în timpul domniei sale, cu excepția lui Lyndon Johnson.

Comments (0)
Add Comment