VIDEO/ Protestatarii Partidului ȘOR ar fi încercat să blocheze bulevardul Ștefan cel Mare. Poliția: Pe parcursul nopții au fost reținute trei persoane agresive

Poliția Republicii Moldova informează că în această dimineață, în jurul orei 04:00, un grup de tineri participanți la întrunire ar fi ridicat corturile din fața Procuraturii Generale și le-ar fi instalat pe carosabil, blocând artera de circulație. În scurt timp, oamenii legii au intervenit pentru a elibera traseul.

Potrivit Poliției, toți protestatarii ar fi părăsit locul aflării în fața Procuraturii Generale, lăsând corturile abandonate și mizerie în preajmă.
La întrebarea Poliției care este motivul plecării și părăsirii întrunirii, aceștia au răspuns că este o decizie colectivă.

Totodată, oamenii legii precizează că pe parcursul nopții au fost reținute și duse la Inspectorat pentru documentare 3 persoane agresive, care nu s-ar fi subordonat și ar fi ultragiat oamenii legii.

„Solicităm repetat Administrației Publice Locale, prin intermediul subdiviziunilor sale specializate, să asigure curățenia la locul întrunirii și în adiacent; dar și să țină cont de solicitările precedente ale Poliției.”, mai comunică Poliția.

Partidul ȘORPoliția Republicii MoldovaProcuratura GeneralăProtest
Comments (0)
Add Comment