VIDEO/ Real Madrid, calificare dramatică în finala Supercupei Spaniei, după un duel de poveste cu Atletico

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, grație victoriei cu 5-3 în fața rivalei din capitală, Atletico. Partida a fost una spectaculoasă, cu multe răsturnări de situație, elevii lui Carlo Ancelotti obținând victoria în cea de-a doua repriză a prelungirilor.

Formația de pe Santiago Bernabeu și-a învins rivala din capitală, în cea mai spectaculoasă partidă dintre cele două în acest secol, una încheiată în prelungiri, cu scorul de 5-3. Antoine Griezmann a centrat perfect, iar Mario Hermoso a dat de unde vine și l-a învins pe goalkeeperul advers cu o lovitură de cap.

Real a dat replica după aproximativ un sfert de oră. Egalarea a venit în urma unei faze similare cu cea de la primul gol. Modric a luat rolul servantului de această dată, iar Rudiger a finalizat după ce s-a înălțat peste defensiva adversă.

Elevii lui Carlo Ancelotti au preluat apoi avantajul, în minutul 29, la capătul unei acțiuni prelungite. Dani Carvajal a pasat în fața porții, iar Ferland Mendy s-a aflat la locul potrivit și a deviat mingea în poarta apărată de Oblak, pentru 2-1.

Atleti a egalat la 2 cu 8 minute înaintea pauzei, la capătul unei acțiuni individuale superbe a lui Griezmann. Atletico a preluat din nou conducerea pe final de partidă, după o fază controversată în careul advers.

Real a avut forța de a reveni din nou, iar în minutul 85, scorul a devenit 3-3. Vinicius a pătruns în careu și a trimis către poarta lui Oblak. Fundașii adverși au repsins în două rânduri de pe linia porții, dar nu au mai avut ce face la mingea trimisă de Carvajal.

S-a terminat 3-3, astfel că s-a intrat în prelungiri. Real a presat tot timpul și a dat golul victoriei în minutul 116. Joselu a trimis cu capul, iar mingea a fost deviată de Savic în propria poartă. Brahim Diaz a lovit și el la ultima fază, după ce Oblak urcase la un corner, stabilind scorul final, 5-3.

 

Astăzi se va decide adversara madrilenilor din ultimul act, Barcelona urmând să se confrunte cu Osasuna, de la ora 21:00.

Comments (0)
Add Comment