VIDEO/ Sheriff Tiraspol și CSF Bălți vor evolua în finala Cupei Moldovei

S-a decis. Sheriff Tiraspol și CSF Bălți vor evolua în finala din acest an a Cupei Moldovei, a doua competiție intercluburi ca importanță din fotbalul nostru.

„Viespile” au acces în ultimul act după ce au câștigat și returul dublei cu Petrocub, 1-0. După victoria din tur, 2-0, elevii lui Ricardo Bordin s-au impus în deplasare, printr-un gol marcat de Tapsoda în minutul 47.

Cea de-a doua finalistă, CSF Bălți a tras din greu pentru calificare. Învinși în tur de jucătorii Sfântului Gheorghe cu 0-1, fotbaliștii din Nordul Moldovei au întors rezultatul în retur, grație succesului cu 3-1.

CSF-ul a deblocat tabela în minutul 19, prin Moțpan. „Sfinții” au egalat în debutul părții secunde, după un gol al lui Ngah, dar a gazdele au preluat, din nou, inițiativa, grație unui penalty transformat de Rusnac. Cum până la finalul celor 90 de minute nu s-a mai înscris, meciul a intrat în prelungiri, iar momentul decisiv a avut loc în minutul 116. Bălți a primit o nouă lovitură de la punctul cu var, iar de această dată a marcat Zatsora.

De menționat că, oaspeții au terminat în nouă oameni, Sidorenco și Ngah fiind eliminați în minutele 72, respectiv 75, iar Moțpan, de la gazde, a ratat un penalty în minutul 45.

Finala Cupei Moldovei, unde Sheriff ajunge pentru a 15-a oară, iar CSF Bălți în premieră, se va juca pe 28 mai, la Hâncești. Meciul va putea fi urmărit și în direct, la Național 4.

CSF BălțiCupa Moldovei la fotbalSheriff Tiraspol
Comments (0)
Add Comment