VIDEO/ Un nou miting organizat de Mișcarea Pentru Popor: Oamenii le-au cerut guvernării să le achite facturile

Mii de moldoveni s-au adunat, din nou, la Chișinău, în cadrul unui miting organizat de Mișcarea Pentru Popor, pentru a protesta împotriva guvernării. Problemele au început încă de dimineață, după ce oamenii legii au oprit mai multe unități de transport care transportau moldovenii din diferite regiuni ale țării. Astfel, supărați de acțiunile poliției, protestatarii au blocat mai întâi traseul dinspre Stăuceni spre Chișinău.

Mai apoi, protestatarii au blocat și drumul Băcioi – Chișinău. Ulterior, după câteva ore, cele două trasee au fost deblocate.

Între timp, mii de oameni s-au adunat în Centrul Chișinăului, în fața Primăriei, unde au urmat mai multe altercații între protestatari și organele de drept, cei din urmă, blocând accesul mulțimii spre Guvern.

În mâini cu simbolul păcii – porumbelul, protestatarii au scandat în continuare lozinci împotriva Guvernului Recean și a Maiei Sandu, cerându-i actualei puteri politice să-și prezinte demisia cât mai repede.

Și de această dată, mulțimea prezentă la mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor și-a exprimat nemulțumirea față de refuzul guvernării PAS de a achita integral facturile populației pentru lunile de iarnă, cerând, totodată, Guvernului să plătească facturile pentru această perioadă rece.

Pe de altă parte, reprezentanții guvernării acuză că oamenii sunt aduși organizat și remunerați pentru a protesta, lucru negat de organizatorii mitingului.

ChișinăuGuvernMișcarea Pentru PoporProtest
Comments (0)
Add Comment