VIDEO/ Vlah susține că a fost urmărită de colaboratorii organelor speciale și că „se ia în calcul scenariul neadmiterii sale în cursa electorală”

Irina Vlah susține că, pe parcursul ultimelor săptămâni, a fost urmărită de colaboratorii organelor speciale. De asemenea, i s-au transmis constant mesaje că „se ia în calcul scenariul neadmiterii sale în cursa electorală”.

„Transmit pe această cale un mesaj clar guvernării: nu vă jucați cu focul, căci urmările pot fi cu totul altele decât cele pe care le așteptați! Ați venit la putere pe cale democratică, fiți buni și respectați democrația! În caz contrar, veți pleca la cimitirul istoriei în cel mai rușinos mod posibil”, a mai spus Irina Vlah, care își propune că candideze independent la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Republicii Moldova în luna iulie. Programul său electoral se va axa, potrivit ei, strict pe problemele concrete ale oamenilor și pe soluțiile pentru acestea.

Irina Vlah și-a început cariera politică în Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), reprezentând formațiunea în Parlament între 2005 și 2014. Ulterior, a renunțat să facă parte din această fracțiune, acuzând-o de colaborare cu alianțele pro-europene. Un an mai târziu a renunțat definitiv la PCRM.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe data de 20 octombrie.

Comments (0)
Add Comment