VIDEO/ Volta-GVD, derby-ul din optimile Cupei Moldovei la minifotbal

Continuă lupta pentru Cupa Moldovei la minifotbal, competiție în care au mai rămas opt echipe, de pe ambele maluri ale Nistrului, ca urmare a rezultatelor înregistrate în optimile de finală, partide care au început cu un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurului care a lovit Turcia și Siria.

De departe, cel mai interesant meci a fost cel dintre Volta și GVD Star Taxi, care s-a decis la loviturile de departajare, 2-3, după ce timpul regulamentar s-a încheiat, 1-1.

După fluierul de start, Andrei Tontici, de la GVD, la capătul unui contraatac, a deschis scorul, iar Daniel Adam, de la Volta, direct din lovitură liberă, a restabilit egalitatea, trimițând, astfel, meciul la seria loviturilor de departajare, unde același Daniel Adam a fost ghinionistul meciului, iar Alexandr Ceavdari a punctat golul care a decis soarta partidei.

La finalul partidei, Sergiu Rusu, jucător Volta, a spus că, din păcate, ocaziile în fotbal se răzbună.

„Pur și simplu nu am fructificat ocaziile noastre. Noi am încercat mai mult să ducem mingea la poartă, unde ne-am lovit de un portar advers bun. Noi am știut și că ei vor juca mai mult pe contre, ceea ce le-a și reușit. Bravo lor”, a spus Sergiu Rus.

De partea cealaltă, Valeriu Țoncu, manager GVD, a spus că este mândru că băieții lui au reușit să câștige, deși au pornit cu a doua șansă.

„Le-am spus băieților că, indiferent dacă pierdem sau nu, oricum sunt mândru de ei, pentru că am ajuns în faza respectivă. Noi însă am luptat și le-am demonstrat că nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele din Divizia Națională. Plus la asta, să nu uităm că anul trecut, tot în optimi, am jucat contra lor și am pierdut. Anul acesta s-a primit o mică revanșă”, a menționat Valeriu Țoncu.

În celelalte meciuri din optimi, care s-au disputat la Chișinău, s-au înregistrat următoarele rezultate: Ecolux – Bardar, 5-4, Mod Progress – Red Devils, 3-0 și Fresh Star – Linella, 1-3. Ce ține de partidele de la Tiraspol, aici învingătoare au ieșit SKA Armeets, InterDnestrCom, Grebenik, TMK, formații care au dispus de Impuls-Farba, 9-1, Oktavian, 6-1, Avarim, 5-6, și Dinamo, 1-5.

Astfel, în sferturile de finală, vom avea următoarele dueluri: Ecolux – Ska Armeets și GVD Star Taxi – TMK, la Chișinău, respectiv Grebenik – Mold Progress și InterDnestrCom – Linella, la Tiraspol.

Ultimul act al Cupei Moldovei la minifotbal este programat pentru 25 februarie.

Cupa Moldovei la minifotbal
Comments (0)
Add Comment