Violeta Ivanov și-a depus documentele la CEC

Candidata desemnată de Partidul „Șor” pentru alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov, a depus astăzi, la Comisia Electorală Centrală, documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în vederea susținerii acesteia.

Așadar, cea care și-a început cariera politică în Partidul Comuniștilor, apoi a trecut în Partidul Democrat, iar acum dorește să conducă țara fiind susținută de Partidul „Șor”, a declarat că-și dorește o campanie electorală sinceră și curată.

Iar dacă Violeta Ivanov abia și-a depus documentele pentru înregistrarea grupului de inițiativă, atunci, Renato Usatîi a prezentat deja listele de subscripție cu semnături în vederea înregistrării în calitate de concurent în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie 2020.

Conform prevederilor Codului electoral, pentru a fi înregistraţi de CEC, toţi candidaţii la funcţia de preşedinte al Moldovei depun liste de subscripţie, care conţin semnăturile a cel puţin 15.000 şi nu mai mult de 25.000 de alegători din cel puţin jumătate din numărul unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul doi ale țării.

Comments (0)
Add Comment