Vremea se răcește în weekend

După o nouă săptămână cu vreme caldă, sfârșitul de săptămână vin cu un prim val de răcire a temperaturii. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în următoarele două zile, maxima va coborî până la +25 de grade. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla moderat.
Astfel, potrivit meteorologilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va fi de +25 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +26 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +27 de grade.
Noaptea, minimele vor oscila între +10 și +15 grade Celsius.
Conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic atât duminică, cât și în debutul săptămânii viitoare maximele vor continua să coboare, ele ajungând și până la +18 grade. Cerul va rămâne parțial senin, iar vântul va adia ușor seara și dimineața.
Totuși, lucrurile nu stau chiar bine din toate punctele de vedere. Or, avertizările meteorologice de Pericol excepțional de incendiu și de Secetă Hidrologică rămân în vigoare până pe 18, respectiv 20 septembrie.

Comments (0)
Add Comment