Weekend cu vreme rece și instabilă

După câteva zile în care ne-am bucurat de timp frumos și temperaturi generoase pentru această perioadă a anului, sfârșitul de săptămână ne aduce vreme rece și instabilă. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în următoarele două zile, maxima va urca până la +16 grade. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări seara și dimineața.

Astfel, potrivit meteorologilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, maxima va fi de +13 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +14 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +15 grade.

Mai rece va fi și noaptea, când minimele vor oscila între +5 și +8 grade Celsius.

Menționăm că conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, vremea va rămâne instabilă și duminică, când pe arii restrânse vor cădea ploi de scurtă durată. Maximile vor urca până la +16 grade, în timp ce vântul va sufla moderat. Trebuie de precizat că temperatura aerului va fi și mai rece în debutul săptămânii viitoare, dar va începe să urce treptat, ca spre mijlocul acesteia să ajungă la valoarea normală debutului lunii octombrie.

Comments (0)
Add Comment