„Caras” face în continuare Live-uri pe Tik-Tok, chiar dacă a fost reținut. Precizările procurorilor

Victor Munteanu, cunoscut în mediul online sub pseudonimul „Caras”, are interdicția de a părăsi țara. Informația a fost confirmată de Emil Gaitur, Comunicator PCCOCS, pentru Realitatea.md, după ce seara trecută tânărul, aflându-se acasă, a ieșit live pe Tiktok, deși ziua a fost reținut de poliție.

Amintim că Victor Munteanu, un tânăr de 27 de ani din Orhei, este cercetat penal fiind suspectat de îndemnul, determinarea sau înlesnirea la prestarea serviciilor sexuale online.

În cadrul documentării, ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a INI, în conlucrare cu procurorii PCCOCS, au stabilit că suspectul, activ și cu influență în mediul online, sub pseudonimul ,,Caras”, ar fi convins mai multe tinere să participe în activități cu caracter sexual, inclusiv prin prezentarea organelor genitale. Apoi, imaginile video au fost difuzate prin intermediul tehnologiilor informaționale sau comunicațiilor electronice din surse libere internet (Telegram și Tik-Tok).

Acesta urmărea scopul obţinerii indirecte a unor venituri, rezultate din „cadourile” virtuale oferite de privitorii generoși, precum și în baza numărului de urmăritori în timp real.

În cadrul perchezițiilor la domiciliul bărbatului polițiștii au ridicat telefonul mobil care ar dovedi  implicarea acestuia în asemenea cazuri.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata