Eşti aici

Filme si seriale

Ertuğrul: Putere și Glorie

Ertuğrul: Putere și Glorie -  Acțiunea serialului se desfășoară în secolul 13, iar firul narativ descrie viața lui Ertuğrul, tatăl lui Osman I, întemeietorul Imperiului Otoman.


Suleyman Magnificul

Suleyman Magnificul - La vârsta de douăzeci și șase de ani, când și-a început domnia, Suleyman, personajul principal, devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman.


Legile străzilor

Ziua lor de muncă începe cu venirea la DAI, însă se poate încheia oricând și oriunde.


Străzile felinarelor sparte

Sticleților li se întâmplă în fiecare zi ceva nou. Pericolul îi pândește la fiecare pas. Ei se confruntă cu bandiți, de care le e frică oamenilor de rând. Fără pic de frică sticleții ies pe stradă ca să caute infractorii, care nu-i lasă pe oamenii de rând să trăiască  în pace in orașul lor.


Gaborul în Lege

Stepan Krucea este durerea de cap a lumii criminale. Pe teritoriul sau ar fi mai bine să nu apari cu intenții rele. Bandiții, cu precauție îl numesc ”Lupul” și știu că: poți face o înțelegere însăși cu legea, însă nu cu un gabor în lege.


Războaie între sticleți

Războaie între sticleți – este un serial rusesc, care este produs din anul 2004. Firele narative ale serialului sunt împletite în jurul unui grup de colaboratori ai direcției de urmărire penală din Sankt-Petersburg, condus de Roman Șilov.