Hunter Biden, fiul președintelui SUA, pus oficial sub acuzație. Riscă ani grei de închisoare

Hunter Biden, fiul cel mare al lui Joe Biden, a fost acuzat în mod oficial de achiziționarea ilegală de arme de foc. Acest lucru a încheiat o anchetă îndelungată, care va fi urmată de procesul fiului președintelui SUA – înainte de alegerile din 2024.

Esența acuzațiilor este că, atunci când a completat actele pentru a cumpăra o armă de foc în octombrie 2018, Biden a mințit, indicând că nu a consumat droguri și că nu este dependent de droguri. Cu toate acestea, se știe că se lupta cu dependența de cocaină crack la acea vreme. Acest lucru este precizat în rechizitoriu, care a fost făcut de o instanță federală din Delaware.

Anterior, acordul de recunoaștere a vinovăției lui Hunter Biden cu justiția a eșuat. Conform acestuia, el trebuia să pledeze vinovat pentru că nu a plătit impozite pentru venituri de 4 milioane de dolari în 2017 și 2018, ceea ce i-ar fi garantat evitarea pedepsei cu închisoarea. Înțelegerea a fost aspru criticată de republicani.

Acum, Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, riscă până la 25 de ani de închisoare. Cu toate acestea, „sentințele efective pentru acest tip de infracțiuni sunt de obicei mai mici decât termenul maxim”, a precizat Departamentul de Justiție.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata