Eşti aici

Andrei Donică s-a retras din cursa pentru Chișinău

După ce a intrat hotărât în cursa pentru fotoliul de primar general al Chișinăului, Andrei Donică, reprezentantul Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Nadejda” a decis astăzi să se retragă campania electorală.

Donică a spus că a luat această hotărâre, deoarece este deja conștient că posibilitatea lui de a se impune la alegeri, sunt minime.

În această ordine de idei, liderul Mișcării „Speranța-Nadejda” i-a îndemnat și pe restul candidaților cotați cu șanse mici să se retragă și să-l susțină, alături de el, pe reprezentantul Blocul ACUM, Andrei Năstase.

În acest fel, mai menționează liderul Mișcării, pe lângă economisirea câtorva milioane de lei, cele câteva procente pe care le-ar putea acumula concurenții cu șanse minime ar merge direct la viitorul primar al Chișinăului, care astfel, are șanse clare de a câștiga fotoliul de edil, chiar din primul tur.

Menționăm că în urma retragerii lui Andrei Donică, care până acum era primul în lista de pe buletinul de vot, pentru funcția de primar general al Chișinăului ar urma să se bată 18 candidați, dacă în continuare nimeni nu se va mai retrage.