Eşti aici

Angajați ai MAI, suspendați pentru c-o susține pe Maia Sandu

Mai mulți angajați ai Direcției numărul 6 a Inspectoratului Național de Investigații s-au trezit în această dimineață cu mascați la serviciu și au aflat că au fost suspendați din funcție. Totul după ce, ieri, și-au anunțat susținerea față de Guvernul Maia Sandu și că se supun noii conduceri a Ministerului de Interne, în frunte cu Andrei Năstase.
„Am camarazi. Am plâns împreună și cineva să mă trateze în așa mod?! Când am venit la serviciu, mascații erau înăuntru, blocat tot, ca pe niște teroriști, ca pe niște persoane care cine știe ce-au făcut. Domnilor, am demnitate. M-au pus să semnez, m-au forțat să dau niște explicații, însă am refuzat.
La Inspectorat s-a apropiat și Andrei Năstase, ministrul de interne din Guvernul Maiei Sandu, care s-a contrat cu Alexandru Pânzari, șef al IGP din ministerul lui Jizdan.
Alexandru Pânzari a declarat că a fost demarată o anchetă de serviciu și au fost suspendați din funcție șase colaboratori ai Direcției numărului 6 a Inspectoratului Național de Investigații.
Amintim, ieri, un grup de angajați ai Inspectoratului Național de Investigații al Ministerului Afacerilor Interne, în frunte cu Anatolie Macovei, au făcut o declarație publică în care spun că recunosc Guvernul Sandu și își îndeamnă camarazii să facă la fel.