Eşti aici

Asigurare: Alianța ACUM - PSRM nu are acorduri secrete

Alianța formată din Blocul electoral ACUM și Partidul Socialiștilor nu are nici un acord secret. Asigurarea a fost dată de către viceprim-ministrul, ministrul de Interne, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiunii de la TV 8.
Astfel, potrivit liderului Partidului Platforma DA, recentele numiri în funcții de conducere ale instituțiilor de stat precum Centrul Național Anticorupție, Serviciul Informații și Securitate și cea de procuror general interimar, nu sunt obiectul unor acorduri secrete dintre Blocul ACUM și PSRM.
Mai mult de atât, Andrei Năstase s-a referit și la oamenii numiți în funcții, care declară ministrul de Interne, nu sunt „nici ai lui Năstase, nici ai lui Sandu și nici ai lui Dodon”.
Menționăm că declarația liderului PPDA a venit ca o replică la șirul de acuzații venite în ultimile zile, în special de la Partidul Democrat, principala formațiune de opoziție de actualul Parlament, la adresa guvernării, precum că noua clasă politică de la Chișinău și-ar împărți principalele instituții și funcții în stat.