Eşti aici

Copii terorizați la gradiniță

Copii abuzați fizic și verbal de către angajatele grădiniței nr.185 din capitală. Cel puțin asta reiese din postările făcute, în această dimineață, de Mihaela Maidan, copilul căreia freceventază instituția preșcolară dată.
Femeia se simte revoltată și își dorește ca acest caz să fie auzit de autorități, poliție și de organizațiile internaționale, odată ce micuții sunt numiți de educatoare „debili”, „animale” sau „dubine”.
Și se pare că educatoarele nu se opresc aici. Din aceliași înregistrări audio, acestea numesc și păriniții copiilor care frecventează grădinița „râsuri și cozi de câine”.
De menționat că la scurt timp după apariția fișierelor audio în presă a venit și reacția directoarei grădiniței, Valentina Cibotareova. Aceasta scris un ordin de demitere a subalternei sale care este încriminată. Și asta în ciuda faptului că Cibotareova are la adresa acesteia numai cuvinte de laudă.
Mai mult de atât, managerul instituției preșcolare spune că Mihaela Maidan e o mamă cu care a mai avut probleme, iar acum se poate de alcătuit ce vrei. Astfel, potrivit lui Cibotareova, ceilalți părinți nu doresc ca educatorul vizat în înregistrările audio să plece, chiar dacă el a demisionat.
De menționat că autoritățile s-au autosesizat și au pornit o anchetă în acest sens.