Eşti aici

Cumpără o haină și vei ajuta un om

Cumpăra o haina si vei ajuta un om bolnav. Sub acest slogan a început cea de-a treia ediție a târgului caritabil Fashion for Action.

Scopul evenimentului este de a aduna fonduri care vor fi donate oamenilor bolnavi, pentru îngrijirea la domiciliu a copiilor si adulților ce suferă de boli incurabile in stadiu avansat.

Odată ce la târg au fost expuse doar haine de brand si diferite bijuterii, oferite gratuit de vedetele de la noi, cei prezenți au plecat acasă cu diferite accesorii pe care le-au procurat pentru niște sume simbolice.

Mai mult, mulțumiți de noile piese vestimentare din garderoba lor, vizitatorii i-au îndemnat pe toți sa meargă la așa-numita piața.

Cei prezenți la eveniment au beneficiat de servicii de machiaj si de modelare a sprâncenelor, iar la final au participat la o tombola.

Precizam ca evenimentul se va desfășura pînă la sfîrşitul verii, iar doritorii de a susține cauza Hospice se pot apropia de sediul fundației, care se afla pe strada Alexei Mateevici din capitata, intre orele 12 si 17, de luni si pînă vineri.

La prima ediție, din acest an, au fost adunați peste 12 mii lei.