Eşti aici

Dubla identitate a lui Plahotniuc, discutată la CSS

Subiectul legat de dubla identitate a fostului lider al PD, Vladimir Plahotniuc, care a stârnit un nou șir de polemici atât în politica, cât și în societatea moldovenească, va fi discutat și în cadrul următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate.

Despre asta a anunțat astăzi președintele țării Igor Dodon, care, în cadrul unei ieșiri la presă, a spus că a primit deja de la Serviciul de Informații și Securitate câteva informații în acest sens.

Deși nu a confirmat, dar nici infirmat dacă Plahotniuc ar avea dublă identitate, șeful statului a lăsat să se înțeleagă că vor cădea unele capete în urma acestui scandal.

Amintim că, prima oară, despre o eventuală dublă identitate a lui Vladimir Plahotniuc a vorbit președintele Comisiei parlamentare securitate națională, Chiril Moțpan, acesta făcând referire la Procuratura Anticorupție, care  a pornit o cauză penală pe faptul obținerii de către fostul deputat al celui de-al doilea pașaport al Moldovei. Apropo, Plahotniuc mai are o altă identitate și în România, acolo cu numele de Vladimir Ulinici.