Engin Firat, noul selecționer al Moldovei

Naționala Moldovei are un nou selecționer! Este vorba despre antrenorul german de origine turcă, Engin Firat. În vârstă de 49 de ani, acesta îi va pregăti pe „Tricolori” până la finalul preliminariilor Euro 2020, unde aceștia mai au de jucat cu Franța, în deplasare, și cu Islanda, acasă.

Astfel, după un șir de negocieri, conducerea FMF și tehnicianul au ajuns la un numitor comun luni, Firat fiind prezentat marți, în cadrul unei conferință de presă, unde a declarat că va face tot posibilul ca în continuare despre fotbalul moldovenesc să se poate vorbi, din nou, și lucruri frumoase.

Mai optimist, chiar dacă naționala noastră traversează cea mai slabă perioadă din istoria sa, s-a arătat și Leonid Oleinicenco.

Menționăm că Engin Firat a preluat naționala Moldovei, după ce contractul fostului selecționer, Semion Altman a fost reziliat, în urma recomandării Comitetului de Antrenori al FMF.

Cu o singură victorie și șapte înfrângeri, Moldova ocupă ultimul loc în grupa H din cadrul preliminariilor Euro 2020. Seria de rezultate negative a dus naționala noastră tot mai jos și în clasamentul FIFA, unde ocupă poziția 175, cea mai slabă clasare din istorie sa.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata