Eşti aici

Franța continuă s-o învingă pe Croația

Finalistele Campionatului Mondial din 2018, Franța și Croația s-au întâlnit în cel de-al doilea meci din cadrul Ligii Națiunilor, iar învingătoare a ieșit, din nou, naționala „Cocoșului Galic”, care s-a impus cu 2-1. În căutarea revanșei, Croația nu a avut cel mai bun start de meci, pentru Griezmann a deschis scorul după numai opt minute de joc.

Speranțele gazdelor au fost reaprinse în jumătatea părții secunde, când Vlasic a restabilit egalitatea. Dar Croația nu a reușit mai mult, deoarece pe teren era și Mbappe, iar starul lui PSG a înscris pentru 2-1, în minutul 79, stabilind, totodată, rezultatul final.

La pace au dat-o însă, într-un alt derby disputat ieri în Liga Națiunilor, Italia și Olanda, care au remizat, scor 1-1. Soarta meciului a fost stabilită până în minutul 25, după golurile înscrise de Pellegrini, respectiv van de Beek.

Surpriza etapei a IV-a din Liga Națiunilor a fost oferită însă de Danemarca, care a învins-o cu 1-0 pe Anglia, datorită unui gol marcat de Eriksen, din penalty. 2.19…De menționat că gazdele au evoluat din minutul 32 în inferioritate numerică, după ce Maguire a fost eliminat pentru al doilea galben.