Eşti aici

Funcție nouă pentru Marian Lupu

Funcție nouă pentru Marian Lupu. Șeful fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova ar putea deveni președintele Curții de Conturi, el fiind singurul candidat la acest post.
Anunțul a fost făcut de către Ștefan Creangă, în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.
SNC: 30.03-30.27 (Ștefan Creangă, președintele Comisiei parlamentare economie) 
„Până pe data de patru a fost termenul limită de depunere a dosarelor pentru acest concurs. Vă aduc la cunoștință că până în data de patru a fost propus un singur dosar. Dosarul este complet, sub toate normele legale și întrunește toate condițiile pentru a fi admis la concurs. Este vorba despre domnul Marian Lupu.”
Totodată, președintele Comisiei a mai anunțat că candidatul, Marian Lupu este admis la următoarea probă, respectiv miercuri, la ora 11:00, acesta va susține interviul, în Parlament. Ulterior, candidatura democratului la conducerea Curții de Conturi va fi propusă spre votare în plenul Legislativului.
Amintim că acest fotoliu a devenit vacant recent, după ce Veaceslav Untilă a fost ales în funcția de director la Agenția Națională pentru Reglementări în Energetică.