Eşti aici

Grigorciuk, implicat într-o nouă altercație

Pavel Grigorciuk, fost membru al mișcării ANTIFA și activist civic, eliberat recent, a fost implicat într-o nouă altercație. De această dată, Grigorciuk este acuzat că l-ar fi bătut pe Nicu Șendrea, procuror pe care-l acuză că ar fi executat ordinele lui Plahotniuc.
Într-un video pe care l-a postat chiar el, Grigorciuk explică că, de fapt, Șendrea ar fi fost cel care a iscat tot scandalul și ar fi încercat să-i ia telefonul.
Potrivit poliției, Șendrea ar fi depus deja o plângere la poliție.
La începutul lui februarie, Grigorciuk a fost implicat într-o altă altercație. Totul s-a întâmplat imediat după prima ședință a Parlamentului, într-o cafenea situată în apropiere, când Pavel Grigorciuk, care participase la protestul organizat în fața Legislativului, l-a văzut pe Sergiu Sîrbu și l-a numit trădător. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar Grigorciuk i-a dat o palmă deputatului democrat, care a și depus o plângere la poliție. Activistul a fost reținut și plasat în izolator pentru câteva luni. În cele din urmă, după câteva luni de detenție și arest la domiciliu, Grigorciuk a fost eliberat.

Foto: politics.md