Eşti aici

Gulceac, autorul celui mai frumos gol

Vadim Gulceac, jucătorul de la Petrocub Hîncești, a marcat cel mai frumos gol din Divizia Națională, în luna octomrbrie, potrivit unui sondaj realizat de portalul moldfootball.com.

Astfel, reușita atacantului, din meciul etapei a XV-a cu Speranța Nisporeni, câștigat de „Alb-Negri”, scor 2-0 a adunat 24% din voturile respondenților. În vârstă de 22 de ani, Gulceac a închis tabela, în minutul 35, marcând direct din corner.

Locul doi în acest Top este ocupat de reușita lui Andrei Bursuc. De această dată, golul care a fost votat de 22% dintre fanii, a fost înscris de un fotbalist al Speranței, în egalul cu Dinamo-Auto, scor 3-3. Mai exact, Bursuc a atras atenția microbiștilor, cu un gol marcat la capătul unei acțiunii proprii superbe, o fază la capătul căreia a fost stabilit și rezultatul final al meciului din cadrul etapei a XIII-a.

Ce ține de ultima treaptă a podiumului celor mai frumoase goluri înscrise în luna octombrie în Divizia Națională, aceasta a fost ocupată de reușita lui Artiom Puntus, marcată în runda a XV-a, în victoria lui Milsami Orhei, scor 2-0, împotriva lui Zimbru Chișinău. Artiom, care a reușit dubla în acest duel, s-a evidențiat, în minutul 44, cu un gol înscris cu călcâiul, execuție care i-a adus 13% din voturi.