Eşti aici

Igor Dodon, luat la rost de Ilan Șor

Liderul Partidului Politic Șor îl acuză pe președintele țării Igor Dodon că nu a îndeplinit promisiunea făcută exportatorilor moldoveni, precum că de la 1 ianuarie vor fi deblocate taxele vamale la exportul către Rusia a legumelor, fructelor, conservelor de fructe și legume și al produselor vitivinicole.
Mai mult, la fel ca și Agenția Regnum, Ilan Șor declară că Igor Dodon ar fi avut drept scop doar să-și facă publicitate politică și nu s-a asigurat că promisiunile sale vor fi îndeplinite sau nu.
Precizăm că primarul de Orhei s-a referit la situația legată de interdicția exportului în Rusia a mărfurilor importate din Ucraina și cele care tranzitează această țară, dispoziție ce a fost semnată joi de către premierul rus, Dmitri Medvedev.
Igor Dodon nu a comenta deocamdată acuzațiile aduse de Ilan Șor. Ce ține de decizia autorităților de la Moscova legată de importurile de producție agricolă moldovenească în Rusia, președintele țării a anunțat că deja a apelat la Guvernul condus de Dmitri Medvedev pentru rezolvarea problemei create.