Eşti aici

Ilan Șor, deranjat ca nu este chemat la negocieri

Ilan Șor s-a arătat deranjat că partidul condus de el nu este chemat la așa-numitele negocieri la care se încearcă formarea unei majorități parlamentare, discuții ce seamănă, mai spune el, mai degrabă cu niște emisiuni de divertisment, decât cu acțiuni de deblocare a politicii moldovenești post-electorale. 
SNC: 1.01-1.12 + 2.45-3.08 (Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR)
„Reprezentanții noștri vin, iar partea care ne-a chemat fuge. Asta e ca în bancul, „Veniți când eu nu sunt acasă”. Alții în general nu ne cheamă. Voi știți, tot acest spectacol îmi amintește de emisiunea „Dom 2. Mașa nu vrea la Vasea, pentru că Vasea o vrea pe Alexandra. Sau emisiunea ,Jdi menea”, eu te-am așteptat, iar tu n-ai venit. Însă și mai bine, „Davai Pojenimsea” ”.
Lăsând într-o parte negocierile, Ilan Șor a venit însă cu un șir nou de promisiuni către cetățeni raionului Orhei, printre care și restabilirea colhozurilor.
SNC: 5.49-6.12 +  7.33-7.53 (Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR)
„În următoarele 12 luni voi termina toate lucrările din cele 104 localități, ce țin de modernizarea totală a iluminatului stradal. Vor fi instalalte 10 mii de LED-uri și mii de km de cabluri electrice. Avem și un bloc de proicte sociale, cum ar fi majorarea pensiilor, salariilor, să oferim medicamente gratuite destinate bătrânilor și copiilor.”
Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, și-a anunțat, marți, demisia din funcția de primar general de Orhei, optînd pentru postul de deputat, funcția de primar interimar al Orheiului fiind preluată de Diana Memeț.