Eşti aici

Moldova, îngenuncheată și de Slovenia

Din rău în mai rău. Naționala de fotbal a Moldovei a suferit o nouă înfrângere, de data asta în fața Sloveniei, scor 0-4, în meciul retur din cadrul Ligii Națiunilor.

În prima partidă de pe teren propriu din 2020, „Tricolorii” au început cumva promițător, dar după marea ocazie ratată ca în curtea școlii de Nicolaescu, aceștia și-au stins turațiile. Iar acest lucru i-a costat mult, pentru că oaspeții nu au stat mult pe gânduri și au deschis scorul, chiar la primul atac, prin Lovric.

Moldova a continua să greșească, respectiv un penalty comis de Armaș și o nouă eroare a defensivei i-au permis lui Vuckic să-și treacă în cont dubla până la pauză. 

Repriza a doua a început exact cum s-a încheiat prima, dezastruos, iar un nou penalty, comis acum de Platica, i-a oferit posibilitatea lui Vuckic să stabilească și rezultatul final, 4-0 pentru Slovenia.

Fără victorie la cârma naționalei noastre, turcul Engin Firat a dat vina, din nou, pe erorile proprii.

„La fel ca și în meciurile anterioare, totul a fost prea simplu. Îi permitem adversarului să șuteze spre poartă noastră sau faultăm și ni se acordă lovituri de la 11 metri. Și toate acestea îi reușesc adversarului prea ușor. Suntem foarte dezamăgiți”.

În celălalt meci al grupei, Grecia și Kosova au remizat, scor 1-1. Astfel, după patru etape, Moldova ocupă ultima poziție, cu un singur punct, în timp ce lider detașat este Slovenia, cu zece puncte la activ.