Eşti aici

Năstase cere PSRM-ului să voteze proiectele „ACUM”

Apelul de vot al proiectelor de lege propuse de către blocul „ACUM” este îndreptat către fracțiunea Partidului Socialiștilor în Parlament. O spune Andrei Năstase, copreședintele blocului „ACUM”, care, într-o emisiune televizată de la Jurnal TV, a declarat că doar așa socialiștii ar putea să demonstreze că nu au vreo legătură cu Partidul Democrat.
SNCVideo https://www.facebook.com/cabinetuldinumbra/videos/406399916587875/ : 14:22-14:48 (Andrei Năstase, copreședinte al blocului „ACUM)
„Ieșirile mele din ultima vreme au fost apeluri, demersuri către toți deputații, cu precădere, și să nu ne-ascundem acum după deget și să credem sau să închidem ochii și să credem că nu ne vede nimeni. Este vorba, clar, de alți deputați, alții decât cei ai lui Plahotniuc și Șor, care tot ai lui Plahotniuc sunt. Deci, e vorba de socialiști, ce atâta umblăm încolo și încoace. Eu am spus foarte clar că nu facem alianță cu cutare, dar avem un mesaj pentru cei care pretind că sunt altfel decât Plahotniuc”.
Amintim că, pe 12 martie, după propunerile repetate ale PD și a uneia din partea PSRM, liderii blocului ACUM au declarat, într-o conferință de presă, că nu vor merge la niciun fel de negocieri cu nimeni pentru formarea unei coaliții, susținând că vor propune Parlamentului opt proiecte de lege care se referă la demisia funcționarilor mai multor instituții de stat, formarea a trei comisii parlamentare de anchetă sau la adoptarea legii Magnitsky.