Eşti aici

Năstase îl invită pe Dodon la dezbateri

Andrei Năstase l-a invitat pe șeful statului la o dezbatere televizată în care să explice de ce cochetează cu PDM-ul și de ce nu începe la modul serios deoligarhizarea statului și scoaterea din captivitate a instituțiilor statului.
Reacția liderului PPDA vine după ce Dodon a declarat că acesta nu va deține funcția de speaker și să nu-și facă speranțe în acest sens. În replică, într-o intervenție de la sediul PPDA, Năstase spune că nu are nevoie de funcție, iar aceste declarații nu fac decât să zădărnicească discuțiile dintre PSRM și ACUM.
SNCVideo: 04:09-04:23 + 04:34-04:52
„În realitate, acesta este un  mijloc perfid și cinci de a bloca activitatea Parlamentului și votarea actelor normative de sub controlul lui Plahotniuc. Dodon cunoaște foarte bine că eu nu am nevoie de funcție, cu atât mai mult de cea de speaker, iar despre acest lucru i-au vorbit consilierii săi, societatea civilă, jurnaliștii, însă Dodon iese și minte în spațiul public”.
Năstase l-a invitat pe Dodon la o dezbatere în timpul apropiat pentru a lămuri lucrurile și pentru a-l întreba despre motivul pentru care nu demontează regimul oligarhic.