Eşti aici

Noi imagini video cu Dodon și Plahotniuc, publicate

Deputatul PPDA, Iurie Reniță continuă să primească într-un mod misterios diferite materiale video în căsuța poștală de la Parlament. Astfel, într-o ieșire la presă, acesta a prezentat astăzi alte două secvențe video noi în care apare președintele țării Igor Dodon, fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc și mâna dreapta a acestuia, Serghei Iaralov.

În noile secvențe, Dodon și Plahotniuc discută despre o coaliție între PSRM și PD.

De această dată, deputatul a dat asigurări că materialele nu sunt montate, menționând că imaginile sunt deținute și de Procuratura Generală.

Replica șefului statului nu s-a lăsat mult așteptată. „Pentru cei care au cerut un comentariu referitor la noile imagini publicate de conservele oligarhice, răspund: acelea sunt imagini din aceeași partidă de șah dinaintea debarcării regimului oligarhic. Așa s-a jucat acea partidă de șah politic cu un adversar periculos. S-a jucat abil, inteligent și cu șah-mat la final. Perdanții-oligarhi au rămas doar cu fuga și răzbunarea. Iar țara și cetățenii au avut de câștigat”, a comentat Igor Dodon.

Amintim că, pe 18 mai, Iurie Reniță a prezentat un nou video în care Vladimir Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care ar fi bani, președintelui Igor Dodon, care a declarat anterior că imaginile sunt truncate și că așteaptă ca asemenea secvențe să mai apară, ele făcând parte din așa-zisa amenințare politică pe care o primește de la fostul lider al PD.