Eşti aici

Partidul Șor, înregistrat în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală a aprobat astăzi înregistrarea candidaților Partidului Șor pentru circumscripția națională, la alegerile parlamentare din 24 februarie.
„Pentru circumscripția națională din partea Partidului politic Șor, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultative în CEC și a persoanei responsabile de finanțare, trezorerie. Cine este pentru rog să votați. Mulțumesc! Șase voturi pentru.” 
Decizia a fost luată deși săptămâna trecută CEC-ul a refuzat să facă acest lucru, din motivul că au fost găsite unele neconformități în actele prezentate de reprezentanții formațiunii, care au comentat decizia Comisiei ca fiind una politică și nemotivată.
De menționat că în timpul ședinței de astăzi, în fața CEC-ului au protestat, alături de Ilan Șor, sute de simpatizanți de-ai acestuia, aduși din nou organizat cu zeci de autocare și microbuze.
Precizăm că la alegerile parlamentare din 24 februarie, Partidul Șor va fi al cincilea în buletinul de vot, după PD, Blocul Acum DA PAS, PCRM și PSRM.