Pavel Filip: Guvernul nu va fi dat jos

„Telenovelă politică”. Astfel a calificat președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, decizia blocului ACUM de a înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Pavel Filip i-a acuzat pe deputații din opoziție că stau la aceeași masă cu autorii furtului miliardului. Democrații pot duce discuții doar cu formațiunile PAS, Platforma DA și PSRM și nu se vor așeza la masa de dialog cu grupul Pro Moldova și cu deputații Șor, a spus Pavel Filip.

„Eu cred că această moțiune va pica”.

Filip mai afirmă că cei din blocul ACUM fac jocurile grupurilor Șor și Candu.

„Regretăm că unii colegi din opoziția veritabilă, care s-au format ca partid și au venit în Parlament pe valul nemulțumirii privind furtul miliardului, au ales astăzi să se așeze la masă cu autorii și beneficiarii acestei fraude. Astăzi, venind cu această moțiune de cenzură, ei, de fapt, fac jocul celor care-și doresc haos și dezordine în țară”.

„S-au declarat integri și corecți, iar astăzi închid ochii la corupție și acceptă cumpărarea de deputați cu bani murdari ca fiind o normalitate”.

Filip i-a invitat pe cei din Platforma DA și PAS să vină la discuții cu cei din Partidul Democrat și PSRM.

„Facem apel la partidele de opoziție să lase deoparte interesele personale pentru funcții în guvern și să vină la masa de dialog cu formațiunile care au fost alese în Parlamentul Republicii Moldova de către cetățeni. Partidul Democrat poate și este deschis pentru discuții doar cu aceste formațiuni veritabile: PPDA, PAS și PSRM”.

Într-o postare pe Facebook, deputatul socialist Corneliu Furculiță o „felicită pe Maia Sandu” pentru că „azi s-a închis capcana oligarhică în care a intrat cu succes”. Socialiștii vor să vadă „și votul comun al partidului Maiei Sandu pentru haosul în țară, alături de deputații lui Plaha-Șor”, a completat deputatul PSRM.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata