Eşti aici

Ping-pong între Primărie și internauți

După lansarea de vineri a rutei de troleibuz numărul 36, cea care va face legătura între orașul Ialoveni și centrul capitalei, în spațiul media și pe internet au apărut mai multe informații conform cărora cele trei unități ar fi fost scoase de pe alte rute de troleibuz, fiind duse acolo pentru că ne aflăm în campania electorală. Ruslan Codreanu spune că aceste informații nu sunt adevărate și ele nu vin decât să știrbească din imaginea Primăriei.
SNCVideo M2U: 46:27-46:57 (Ruslan Codreanu, primar general interimar)
„S-a manipulat foarte mult și continuă să se manipuleze în campania electorală. Nu doar eu, ci și toți colegii mei așteptăm finalizarea campaniei electorale, pentru că imaginea Primăriei și eforturile oamenilor angajați în Primărie sunt cumva luate în derâdere. Nu a fost scoasă nicio unitate de transport de pe rutele Durlești, Sângera sau nu mai știu care. Cum erau cinci unități – așa continuă să lucreze cinci unități. Exact la fel e la Trușeni sau la Sângera”.
Amintim că ruta numărul 36 a fost lansată la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit primarului orașului Ialoveni, inițial au fost prevăzute trei unități, urmând ca ruta să fie suplinită cu cel puțin încă două. O călătorie în raza orașului Ialoveni costă doi lei, în timp ce până în centrul capitalei, ialovenenii vor trebui să scoată din buzunare patru lei.