Eşti aici

Presupus grup criminal, destructurat

Pentru ei nu a contat că distrug viața altora, ci doar faptul că se vor îmbogăți. Vorbim despre cinci indivizi, membri ai unui presupus grup criminal, care au fost prinși de polițiști, ei fiind suspectați de contrabandă, producere și vindere a drogurilor.
Astfel, în urma a 15 percheziții, oamenii legii au găsit 2.500 de euro, carduri bancare și 140 de cartele SIM, care au fost folosite la la deschiderea conturilor electronice de plată și a tranzacțiilor financiare. Totodată, organele de drept au depistat și un laborator de producere a narcoticelor, din diferite substanțe aduse ilegal din Ucraina.
De asemenea, au fost găsite și droguri, valoarea cărora este de circa 500 de mii de lei. De menționat că suspecții au creat trei magazine online, unde erau plasate anunțuri cu tipul și cantitatea de narcotice disponibile. În urma verificărilor acestor date s-a constatat că indivizii au ascus în diferite locuri pachețele cu substanțe interzise, prețul cărora este de 10 milioane de lei.
În aceste condiții, oamenii legii au pus sechestru pe două mașini și un apartament din Chișinău. Mai mult, dacă vor fi găsiți vinovați, cei cinci riscă până la 15 ani de închisoare.