Eşti aici

Pro Moldova se transformă în Pro Ivanov

Candidata Partidului „Șor” la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov continuă să fie susținută de foștii săi colegi din Partidul Democrat, în prezent deputați ai fracțiunii Pro Moldova.

Iar ultimii doi care au anunțat public că-și vor dat votul la scrutinul din 1 noiembrie pentru Ivanov sunt Sergiu Sîrbu și Ruxanda Glavan. Foștii democrați au făcut anunțul pe paginile de facebook în mod separat și susțin că e vorba de o decizie personală și nu a grupului parlamentar.

„O cunosc personal pe Violeta Ivanov mai bine de 11 ani, am făcut împreună lucruri bune și o respect ca un bun profesionist”, a scris Sîrbu, în timp ce Glavan și-a argumentat decizia, prin faptul că candidata Partidului „Șor” a fost singura care i-a cerut susținerea public.

Totodată, la fel ca și ceilalți trei deputați din cadrul Pro Moldova care au anunțat că o vor susține pe Violeta Ivanov, și ultimii doi au precizat că decizia lor vine în contextul în care Andrian Candu nu a fost acceptat în cadrul alegerilor prezidențiale și este una pur personală, respectiv nu reprezintă interesele grupului parlamentar Pro Moldova.