Eşti aici

Reținut pentru furtul unei mașini

S-a pornit să fure bunuri materiale, dar s-a „imbogățit” pentru scurt timp cu o mașină. Este vorba de un invidiv de 34 de ani, din Cahul, care a intrat în vizorul poliției după ce pe 25 decembrie au fost alertați de un domn de 40 de ani, care le-a spus că i-ar fi dispărut automobilul din parcarea oficiului unde lucrează.
Astfel, în urma acțiunilor speciale, oamenii legii au reușit să pună mâna pe suspect, care în cadrul audierilor și recunoscut vina. Totodată, el a mai a spus că a intrat în oficiu pentru a fura bani, dar a găsit cheile mașinii și dus a fost, cauzându-i proprietarului un prejudiciu de 60.000 de lei. 
Pentru fapta sa, individul, care era dat în căutare federală pentru acțiuni similare de poliția din Cahul, riscă o amendă maximă de 67.500 de lei sau până la patru ani de închisoare.
Aceiași pedeapsă o poate primi și un tânăr de 28 de ani, care a fost prins de poliție, el fiind suspectat că ar fi jefuit două tinere, cauzându-le acestora câte un prejudiciu de 800, și respectiv 7.500 de lei.
În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vina. Este de menţionat că anterior individul a mai fost judecat pentru infracţiuni similare.