Eşti aici

Săptămână cu vreme instabilă

Vreme și temperatură instabilă. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru această săptămână, când maxima va coborî la jumătatea ei de la +6 până la +1 grad. Iar dacă marți și miercuri cerul va fi variabil, de joi acesta se va acoperi cu nori și va ninge slab. Mai mult de atât, pentru această seară și dimineața zilei de marți, sinopticienii au emis și un Cod Galben de ceață, care prevede o vizibilitate foarte redusă. 
În aceste condiții, marți, în partea de Nord a țării, se vor înregistra valori de până la +3 grade Celsius, în Centrul Moldovei și în Capitală vor fi +4 grade, iar la Sud mercurul din termometre va urca până la +5 grade Celsius.
Noaptea, minima va oscila între -3 și +1 grad.
Un nou val de vreme răcoroasă se va lăsa peste Moldova de joi, atunci când ziua temperatura aerului nu va depăși +1 grad, iar noaptea aceasta va coborî până la -7 grade Celsius. Ce ține de precipitații, potrivit prognozei actuale, acestea vor cădea izolat pe întreg teritoriul țării spre sfârșitul săptămânii. Vântul va suflat moderat, cu unele intensificări seara și dimineața.