Eşti aici

Soțul deputatei PD Elena Bacalu a fost reținut

Continuă să cadă capurile în rândul democraților, iar ultima „victimă” este soțul deputatei PD, Elena Bacalu, care a ajuns pe mâna oamenilor legii în această dimineață.
Deocamdată, nu se cunosc toate motivele care ar sta la baza reținerii lui Vasile Bacalu. Totuși, potrivit cotidianul.md, bărbatul, care este șef al Biroului Vamal Sud, a fost încătușat în urma unor percheziții efectuate în cadrul unei anchete legată de schemele de trafic cu țigări în Uniunea Europeană.
Precizăm că Elena Bacalu nu a venit la ședința Parlamentului de miercuri. Dumitru Diacov a declarat la ședință că actuala guvernare ar avea dorința ca câți mai mulți deputați din opoziție să-și depună mandatul. În replică, președintele Legislativului, Zinaida Greceanîi ia asigurat pe aceștia că nimeni nu este vizat ca urmare a unor indicații și că autoritățile își fac treaba conform normelor legale.
Elena Bacalu a ajuns deputat în Parlament după ce a câștigat la limită alegerile din circumscripția nr. 42, care cuprinde mai multe localități din Cahul și Cantemir.