Eşti aici

Târgul de cariere, soluție bună pentru mulți

Ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l schimbi pe actualul, dar ești în criză de idei?! Soluția este simplă, Târgul de Cariere, ediția 2019, care a debutat astăzi la Chișinău.
Potrivit organizatorilor evenimentului, pentru cei interesați sunt circa două mii de posturi libere prezentate de peste 50 de companii, iar varietatea este una bogată, de la domenii, inclusiv financiar-bancar, contabilitate, audit, transport, turism, automotive, industria alimentară, până la IT, publicitate și media. Totodată, pe lângă posturile de muncă vacante expuse, angajatorii mai propun și stagii plătite sau le propun moldovenilor să se angajeze peste hotare.
Totodată, persoanele interesate pot să participe gratuit la un workshop de orientare în carieră.
La Târgul de cariere participă și administrația publică locală din Chișinău, care propune 1.200 de locuri de muncă vacante în diverse domenii. Municipalitatea este în căutare de profesori, educatori, dar și de angajați în cadrul Primăriei.
Târgul de cariere, ediția 2019, își va închide ușile mâine. Amintim că la ediția precedentă a evenimentului, 80% dintre vizitatorii care au aplicat la funcțiile vacante expuse au reușit să se angajeze în câmpul muncii.