Eşti aici

Trafic restricționat pe bulevardul Dacia

Traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Dacia, începând cu ora 19:00, în direcția de deplasare Aeroport spre Centru, tronsonul cuprins între străzile Burebista și Cuza Vodă, cu redirecționarea transportului pe străzile adiacente, în contextul desfășurării, pe Stadionul „Zimbru” din capitală, a meciului de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Turciei.
Potrivit poliției, restricțiile de trafic vor fi menținute până la plecarea totală a spectatorilor. De asemenea, pentru buna desfășurare a evenimentului și pentru a evita aglomerația la intrările pe stadion, spectatorilor li se recomandă să se prezinte din timp la porţile de acces, iar fanilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniștii publice, violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente.
Oamenii legii mai roagă participanții la meciul de fotbal să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicaţiile poliţiştilor care dirijează traficul rutier, să nu consume băuturi alcoolice și să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi.

Foto: cugetliber.ro