Eşti aici

Tragedie rutieră: trei moldoveni au murit în Ucraina

Trei moldoveni au murit, iar alți patru au ajuns cu diverse traumatisme la spital în urma unui grav accident rutier produs în Ucraina, cu implicarea unui microbuz care transporta 12 conaționali de-ai noștri.
Tragedia a avut loc în această noapte în orașul Vinița. Din primele informații, accidentul s-ar fi produs după ce microbuzul a intrat direct sub remorca unui camion, iar ca urmare a impactului autovehiculul s-a transformat într-un boț de fiare, respectiv cele trei victime au decedat pe loc.
În acest sens, Guvernul de la Chișinău a dispus crearea unei Celule de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Moldovei, care au avut de suferit în acest accident, să ajungă acasă. 
Totodată, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că, în comun cu autoritățile, va transporta în țară corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate.
Pentru informații suplimentare, rudele și apropiații persoanelor care au avut de suferit pot apela la numărul de pe ecran. Microbuzul cu cei 12 pasageri se îndrepta din Moldova către Rusia.