Eşti aici

Trei copii, victime ale imprudenței maturilor

Noapte zguduitoare în Moldova. Trei copii au murit, iar un al patrulea a ajuns în stare gravă la spital, în urma a trei întâmplări tragice care s-au produs la Criuleni, Chișinău și Rîșcani.
În primul caz, un micuț de 10 ani a decedat pe loc, iar un al doilea, de 11 ani, a fost transportat de urgență de la spital, după ce au detonat o grendată.
Potrivit martorilor, inițial, victima a discutat cu prietenul său, povestindu-i că în una din anexele casei sale a găsit un obiect asemănător cu o grenadă. Ulterior aceștia au mers acolo, au luat grenada, iar mai apoi au detonat-o.
Al doilea caz tragic s-a produs la Chișinău, unde o fetiță de doar patru ani a murit, după ce a căzut de la etajul șase a unui bloc de locuit. Din primele informații se pare că copila și sora ei se jucau la bucătărie lângă geam, iar la un moment dat, rezemându-se de el, plasa acestuia a cedat, iar ea a căzut în gol. Deși la fața locului au venit de urgență medicii, aceștia nu au putut decât să constate decesul micuței.
Ce ține de a treia victimă, o altă fetiță, în vârstă de 11 ani, aceasta și-a pierdut viața după ce a fost lovită de un BMW, condus de un tânăr și care circula cu viteză mare pe un drum dintre satele Recea și Aluniș. Micuța era cu bicicleta la plimbare.
Oamenii legii umrează să investigheze toate circumstanțele producerii celor trei accidente tragice.