Eşti aici

Un nou dosar penal pe numele lui Grigorciuk

Un nou dosar penal pe numele lui Pavel Grigorciuk. Activistului i-a fost intentat un dosar penal pentru huliganism, anunță Procuratura Generală într-un comunicat remis presei. Totul s-ar fi întâmplat ieri, când fostul membru al mișcării ANTIFA l-ar fi agresat fisic pe procurorul Nicu Șendrea, chiar în fața Curții de Apel Chișinău. Activistul i-a aplicat procurorului  lovituri „în diferite regiuni ale corpului, astfel încât victima a fost supusă examinării medico-legale și internată în spital”, informează Procuratura.
Grigorciuk a postat mai multe imagini, acuzându-l pe Șendrea că, de fapt, el ar fi fost cel care a iscat conflictul, încercând să-i fure telefonul mobil. În replică, Grigorciuk i-a dat un picior, apoi s-a luat după el.
În martie, anul acesta, Pavel Grigorciuk l-a agresat verbal și fizic pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu. Totul s-a întâmplat într-un local din parcul ”Ștefan cel Mare” din Capitală. Agresiunea a avut loc în prezenţa colegilor deputatului, dar şi a altor persoane care se aflau în local. În urma conflictului, Sergiu Sîrbu a fost internat în spital cu vătămări corporale ușoare. Pentru acest fapt, Grigorciuk a fost plasat în arest, arest la domiciliu, apoi eliberat.