Eşti aici

Un protest ar putea izbucni la Tiraspol

Viața cetățenilor din autoproclamata Republică Moldovenească Nistrenă nu este chiar atât de roz, precum este reflectată de autoritățile și presa din zonă.
Asta susține unul dintre așa-zișii deputați ai Sovietului Suprem de la Tiraspol, Oleg Horjan, care cheamă tiraspolenii, sâmbătă, la un amblu protest „împotriva conducerii falite”.
Potrivit agenției INFOTAG, anunțul a fost făcut printr-un clip video, postat pe rețelele de socialize, în care politicianul învinuiește holdingul „Sheriff” că a adus poporul la sărăcie, iar regiunea a transformat-o într-o moşie a oligarhilor.
Totodată, acesta a ținut să precizeze că raportul între prețurile și veniturile oamenilor, din regiune, a ajuns să fie unul dezastruos. Mai mult, susține Horojan, zeci de întreprinderi mici și mijlocii din regiune sunt nevoite să-și sisteze activitate.
Menționăm că, fostul lider comunist a depus de mai multe ori cererea pentru a petrece un miting în centrul Tiraspolului, dar autoritățile l-au refuzat sub diferite pretexte.