Eşti aici

Vreme instabilă în acest sfârșit de săptămână

După câteva zile în care ne-am topit de-a binelea, vremea se răcorește, din nou, în acest sfârșit de săptămână. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în următoarele trei zile maxima va coborî simțitor, iar pe arii restrânse vor reveni ploile de scurtă durată.
Astfel, potrivit meteorologilor, vineri, în raioanele din Nord, maxima va fi de +26 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +27 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +28 de grade.
Noaptea, minimele vor oscila între +15 și +18 grade Celsius.
De menționat că, conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, sâmbătă, dar mai ales duminică, maximele vor continua să coboare, ele ajungând chiar și până la +25 de grade. Cerul va fi parțial noros, respectiv șansele de a ploua pe arii restrânse vor rămâne în vigoare. Totuși, chiar dacă vremea va continua să fie una instabilă atmosferic, mercurul din termometre va începe să urce, din nou, de marți.
Menționăm că în ciuda acestor schimbări bruște ale vremii, Pericolul exceptional de incendii și Codul Galben de secetă hidrologică, rămân în vigoare.