Eşti aici

Vreme rece în această săptămână

Vreme instabilă și temperaturi reci. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru această săptămână, când maxima va urca la jumătatea ei până la +3 grade. Iar dacă marți va ninge în mai toate zonele țării, miercuri și joi precipitațiile vor dispărea, în ciuda faptului că cerul va fi parțial noros.
Precizăm însă că pentru această seară și dimineața zilei de marți, sinopticienii au emis și un Cod Galben de ghețuș pe majoritatea traseelor naționale.
Astfel, marți, în partea de Nord a țării, se vor înregistra valori de până la -3 grade Celsius, în Centrul Moldovei și în Capitală vor fi -2 grade, iar la Sud mercurul din termometre va urca până la -1 grad Celsius.
Noaptea, minima va oscila între -7 și -2 grade.
Vremea istabilă se va păstra întreaga săptămână, una în care ziua temperatura aerului va oscila între -6 și + 4 grade, iar noaptea va coborî până la -11 grade Celsius. Ce ține de precipitații, potrivit prognozei actuale, acestea vor reâncepe să cadă duminică. Între timp, minima și maxima vor urca din nou cu câte câteva grade, iar vântul va suflat moderat, cu unele intensficări seara și dimineața.