Eşti aici

Vremea caldă rămâne în vigoare

Vremea caldă pentru începutul lunii decembrie se menține și în acest debut de săptămână. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic, potrivit căruia, în următoarele zile, temperatura aerului va crește ușor de la o zi la alta. Cerul va fi, în cea mai mare parte parțial înnorat, iar vântul va sufla moderat. Și asta, chiar dacă mâine în unele zone ar putea să cadă ploi care s-ar putea transforma în lapoviță. 

Astfel, potrivit meteorologilor, marți, în raioanele din Nord vor fi +3 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +4 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +5 grade.

Că am intrat deja în anotimpul rece al anului o vom simți noaptea, când minimele vor coborî până la -8 grade Celsius. 

De menționat că, conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, vremea va continua să se încălzească. Astfel, spre mijlocul săptămânii, temperatura aerului resimțită ziua se va situa în jurul valorii de +10 grade, în timp ce noaptea, aceasta va urca până la +2 grade.

De asemenea, mai spun sinopticienii, cerul va fi parțial senin, ploi scurte fiind anunțate abia spre sfârșitul săptămânii. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări seara și dimineața.