Eşti aici

Vremea continuă să fie frumoasă

Vremea frumoasă și cu temperaturi calde pentru această perioadă a anului se mențin și în weekend. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia în următoarele două zile maxima va urca până +23 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat.
Astfel, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord vor fi +20 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime ce vor oscila între +18 și +21 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +22 de grade.
Noaptea minimia nu va depăși +9 grade Celsius. 
Lucrurile rămân la fel atât din punct de vedere termic, cât și legat de vremea de afară și duminică. Mai mult, prognoza actuală mai arată că și săptămâna viitoare va debuta cu maxime de peste +23 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu până la 10 m/s.  
Cu toate acestea, deși minima și maxima rămân constante, meteorologii vin cu o nouă avertizare de Cod Galben de îngheț pentru perioada 13 – 15 octombrie, când dimineața se prevăd înghețuri la sol și în aer cu intensitatea de -1..-2 grade.