Un camion cu mere s-a răsturnat la Soroca

Un camion încărcat cu mere s-a răsturnat azi dimineață pe traseul din apropierea localității Șolcani, raionul Soroca. Echipa de polițiști din Soroca a fost chemată la fața locului pentru a documenta incidentul.

Conform ofițerului de presă Svetlana Talpă, bărbatul de 37 de ani, care conducea autocamionul de marca VOLVO, a pierdut controlul asupra volanului din motive necunoscute, inversându-se în șanț. Conducătorul autocamionului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rezultatele testării alcoolscopice au arătat că bărbatul nu era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului.

Politiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la răsturnarea camionului și pentru a evalua daunele produse. Traficul în zonă a fost temporar afectat, dar a revenit la normal în urma intervenției prompte a forțelor de ordine.

Autoritățile îndeamnă toți martorii accidentului să se prezinte la poliție pentru a contribui la cercetarea în curs. De asemenea, conducătorii auto sunt îndemnați să circule cu prudență, mai ales în zonele cu risc crescut de accidente, pentru a evita astfel de evenimente nefericite în viitor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata