Dacă ar fi fost primar, Alaiba ar fi redenumit Bulevardul Moscova în Bulevardul Kyiv

Să fi fost primar de Chișinău, încă din martie mă asiguram că bulevardul Moscovei e redenumit în bulevardul Kyiv. Despre acest fapt a relatat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Potrivit lui, strada Kiev și bulevarul Moscova din capitală ar prezenta o prelungire una alteia, iar modificarea propusă de legiuitor ar permite ca bulevardul Kyiv să fie de la început până la capăt.
„Asta nu ar fi schimbat calitatea vieții chișinăuienilor, pentru asta se pot și trebuie să se facă multe alte lucruri care nu se fac acum. Dar asta ar fi transmis un mesaj clar că oamenii Chișinăului nu susțin în nici un fel Moscova în războiul său de cotropire.”, a scris deputatul PAS.
De asemenea, acesta a ținut să vină cu acuzații în adresa actualului edil al capitalei Ion Ceban, care încă nu ar vedea, conform lui Spînu, actele de terorism comise de Rusia în Ucraina.

„E cumva sadic faptul că centrul municipal de plasament temporar este fix în capătul bd Moscova. Rusia este un regim terorist și atitudinea față de acest stat trebuie să fie atare. Avem un primar care încă nu vede actele de terorism comise de Rusia în Ucraina. Un primar care încă nu poate spune răspicat a cui e Crimeea și alte teritorii anexate ilegal. Dar o să vă facă concerte nu rele.”, a conchis Dumitru Alaiba.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata